طرز تهیه 5 بارباجادا خوشمزه و ساده

شاید گاهی دلتان نمی‌خواهد بین قهوه و شکلات داغ یکی را انتخاب کنید، نوشیدنی میلانی به نام بارباجادا ترکیبی کف ‌دار از این دو است که برای تزیین آن از خامه فرم گرفته شده (به جهت کالری بیشتر و اضافه وزن ☹) استفاده می کنند.

بارباجادا (Barbajada) یک نوشیدنی کف ‌دار شیرین میلانی است که در قرن نوزدهم و دهه‌های ابتدایی قرن بیستم محبوبیت داشت، اما امروزه نیز گاهی اوقات سرو می‌شود. آن را با شکلات زده شده، شیر و قهوه در مقادیر مساوی، همراه با شکر و احتمالا با خامه درست می کنند.

این نوشیدنی بیشتر در تابستان داغ به صورت گرم سرو می شود، معمولاً برای همراهی دسرهایی مانند پانتونه یا سایر غذاهای لذیذ میلانی استفاده و مصرف می شود.

بنا بر گزارشات، این دستور نوشیدنی ساخته دومنیکو بارباجادا (Domeico Barbaja) بود، که در آن زمان پیشخدمت (گارسون) در یک کافه بود. این نوشیدنی به قدری موفقیت آمیز بود که بارباجا در نهایت آنقدر ثروتمند شد که به یک سرمایه گذار تئاتر و همچنین صاحب یک کافه در مکان مجلل پیازا دلا اسکالا تبدیل شد.

بارباجادا چیست؟

بارباجادا این نامی است که ما اغلب نمی شنویم. مطمئناً همه در مورد لاته و کاپوچینو صحبت می کنند، اما بارباجادا یک نوشیدنی قهوه سنتی در همان سطح محبوب ترین قهوه های حرفه ای است.

بارباجادا جایی در قرن نوزدهم ایجاد شد و تا حدود در سطح قهوه و نوشیدنی‌ های شکلاتی مدرن‌ تر مانند موکا است.

این قهوه که در میلان اختراع شد، مترادف با رستوران‌های مد روز و سطح بالا است.

خب بارباجادا چیست؟ خب، همه چیز با اسپرسوی ایتالیایی شروع می شود. سپس، آن را با خامه یا شیر، شکلات، اغلب به مقدار مساوی و شکر مخلوط و میکس میکنیم. در نهایت، روی آن را با خامه فرم گرفته یا یک قاشق بستنی وانیلی تزیین می کنیم.

این سوال بزرگی است که باید از خامه فرم گرفته یا بستنی استفاده کرد؟ اگر از خامه فرم گرفته استفاده می کنید، از ابتدا تا انتها از نوشیدنی داغ لذت خواهید برد. بستنی فورا نوشیدنی شما را خنک می کند. حدس می زنم بستگی دارد. امروز هوا چطوره؟ در تابستان به سراغ بستنی بروید و خامه فرم گرفته را برای عصرهای سرد زمستان بگذارید.

برچسب‌ ها :

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.